Preview Mode Links will not work in preview mode

Fondspodden

Nov 5, 2020

Hvordan svanemerkes et fond? I denne episoden får Jeanett Bergan og Kristoffer Solem fra KLP Kapitalforvaltning besøk av Per Sandell, som jobber i Svanen. De diskuterer hva det betyr at noe er svanemerket, hvordan vi svanemerkede fond og fremtiden til bærekraftige investeringer. 


Sep 3, 2020

Fondspodden er tilbake etter sommerferien og Håvard Guldbrandsen har med seg Jeanett Bergan og Kiran Aziz fra KLP Kapitalforvaltning. De tar en oppsummering av markedet, diskuterer møtene KLP har hatt med myndighetene i Brazil, skatteparadiser og morsmelkerstatning.


Jun 4, 2020

Håvard Gulbrandsen og Jeanett Bergan ser på hvordan det går med markedet etter noen turbulente måneder,  på Equinor og hvordan vi har håndtert uroen der, og nye utrekk i vårt investeringsunivers. 


May 7, 2020

I denne episoden ser vi på konsekvensene av koronakrisen, hvordan fondene våre har gjort det, og om det kan komme noe godt ut av krisen, for eksempel for klimaet?


Apr 2, 2020

Håvard Gulbrandsen og Kristoffer Sundnes i KLP Kapitalforvaltning forteller om koronakrisen i finansverden, valutasikring og har indeksfondene til KLP nesten gått litt for bra?