Preview Mode Links will not work in preview mode

Fondspodden

Dec 5, 2019

Håvard Guldbrandsen og Jeanett Bergan i KLP Kapitalforvaltning diskuterer hvordan man bør spare med kort og lang horisont, utelukkingen av G4S og Jeanett har vært i India og sett på arbeidsvilkår for de som jobber med skraping av skip. 


Nov 18, 2019

Hvordan skal en aksjonær følge opp selskaper som XXL og Hydro når problemer avdekkes?  Håvard Gulbrandsen og Jeanett Bergan i KLP Kapitalforvaltning diskuterer rollen som eier og hvordan det er å møte selskapene, Jeanett skal til India for å lære mer om skraping av skip og er aktiv investering litt som...


Oct 2, 2019

KLP lanserer nye svanemerkede fond, men hva betyr det? Håvard Gulbrandsen og Jeanett Bergan i KLP Kapitalforvaltning diskuterer merkeordninger, samfunnsansvar og hvorfor dette er viktig. For holder det ikke med de fondene vi allerede har, og hvorfor er det ofte dyrere å velge bærekraftig?


Sep 6, 2019

Håvard Gulbrandsen og Ståle Øksnes i KLP Kapitalforvaltning prater om hvordan vi oppfører oss som eiere og om ekskluderinger i KLP-fondene. Kan man gjøre en forskjell som eier? Og var det hyklersk å gå ut av kull?